Inici Societat L’Ajuntament de Montbui estrena horari d’atenció al públic

L’Ajuntament de Montbui estrena horari d’atenció al públic

COMPARTIR

El Ple Ordinari de gener celebrat el passat divendres 25 de gener va aprovar el nou horari de registre presencial de l’Ajuntament de Montbui.

El nou horari ordinari, que s’aplica des del passat divendres, estableix que l’atenció a la ciutadania i el registre de documents es podrà fer, de forma presencial, de dilluns a dijous de 8 a 18 hores ininterrompudament i també els divendres de 8 a 15 hores.
La principal novetat és que l’Ajuntament es mantindrà obert ininterrompudament durant 10 hores de dilluns a dijous i, a la vegada, l’horari de tancament a les tardes s’avançarà de les vuit de la tarda com succeïa fins ara fins a les sis de la tarda, afavorint així la conciliació dels treballadors i treballadores municipals.

L’horari d’estiu, que regirà entre el dia 1 de juliol i el 15 de setembre, continuarà essent el mateix que hi havia fins ara: de dilluns a divendres, de 8 a 14.36 hores.

A través de la pàgina web municipal es poden realitzar telemàticament tràmits les 24 hores al dia, dels 365 dies de l’any.

FER UN COMENTARI

*