Inici Destacats L’Ajuntament de Montbui escolta els veïns per preparar la seva Festa Major

L’Ajuntament de Montbui escolta els veïns per preparar la seva Festa Major

COMPARTIR

Dimarts al vespre va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Montbui la primera reunió participativa organitzada pel nou equip de govern montbuienc per tal de donar veu a la ciutadania i conèixer les diferents propostes de cara a la propera organització de la Festa Major. L’objectiu de la trobada va ser conèixer les opinions dels montbuiencs i montbuienques sobre com volen que sigui la Festa Major. L’equip de govern integrat pels sis regidors d’Ara Montbui vol aconseguir que la Festa Major sigui el reflex de la diversitat de Montbui, tant a través de l’aportació de les entitats del municipi com d’aquelles persones que, a nivell individual, vulguin implicar-se en l’organització d’activitats. La regidora Sara Bergantiño explica que “una de les prioritats que Ara Montbui portava al programa electoral era escoltar els veïns i tenir en compte la seva opinió per a tirar endavant diferents polítiques, com en aquest cas la Festa Major”.

Durant la sessió, que va anar a càrrec de la regidora responsable de Festes, Sara Bergantiño, els assistents van exposar algunes de les propostes, com ara realitzar activitats que uneixin els diferents nuclis del municipi; també es va parlar d’evitar la proliferació de grans concerts gratuïts i apostar en canvi per promocionar i donar oportunitats als grups de música locals i comarcals. Els participants a la reunió participativa, més de 30 persones, van apostar clarament per potenciar les festes com a elements de cohesió i també per fomentar els valors de proximitat, aconseguint que les festes siguin elements de dinamització i que fomentin la participación dels diferents col·lectius del municipi.

Bergantiño reconeix, a menys d’un mes de la celebració de la Festa Major de Montbui, que “el marge de temps i de maniobra que tenim és limitat, però prenem bona nota de les idees i les aportacions dels veïns per poder-les tenir en compte de cara als propers anys”.

Continuant amb aquesta voluntat participativa i de consultar a la ciutadania què opinen i com volen que s’implementin les diferents polítiques municipals, dimecres va tenir lloc a l’espai Mont-Jove una trobada per aportar propostes sobre la propera Setmana de la Joventut. L’objectiu de l’àrea de Joventut és fer partícep de les activitats al major nombre possible de joves, aconseguint la seva implicació no només a nivell participatiu, sino també facilitant la seva capacitat organitzativa.

4 COMENTARIS

  1. Bergantiño reconeix, a menys d’un mes de la celebració de la Festa Major de Montbui, que “el marge de temps i de maniobra que tenim és limitat, però prenem bona nota de les idees i les aportacions dels veïns per poder-les tenir en compte de cara als propers anys”…
    Y entonces para que se organiza esta reunion participativa?
    Postureo puro y duro.

FER UN COMENTARI

*