Inici Societat L’Ajuntament de Masquefa rep el reconeixement de l’ONCE al projecte CTC Accessible

L’Ajuntament de Masquefa rep el reconeixement de l’ONCE al projecte CTC Accessible

COMPARTIR

L’ONCE ha premiat aquest dilluns la solidaritat que rep de la societat catalana amb el lliurament dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018, que enguany coincideixen amb el 80è aniversari de la Institució i la seva evolució. Els guardonats han estat l’Associació Polseres Candela, el programa de ràdio ‘Ser Especials’ de la Fundació Mercè Pla, Marc Buxaderas, el Gimnàstic deTarragona i l’Ajuntament de Masquefa. Tots ells han rebut l’obra escultòrica SOLIDARIS.

Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya; Francina Alsina, presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; José Luis Pinto, vicepresident primer del Consejo General de la ONCE; Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Antonio Guillén, president del COCARMI, han lliurat els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018. A l’acte també han assistit representants del Tercer Sector, del món polític i social de la societat catalana i de l’ONCE a Catalunya.

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, projectes i mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d’influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l’autonomia personal i l’accessibilitat universal, la vida independent, i que siguin coincidents amb els valors essencials de la cultura institucional del Grup Social ONCE. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits.

L’Ajuntament de Masquefa ha rebut el reconeixement corresponent a l’administració pública pel seu Centre Tecnològic Comunitari (CTC) Accessible, un projecte que va néixer a l’any 2009 i permet dia a dia que les persones amb qualsevol tipus de discapacitat puguin accedir a les tecnologies de la informació i la comunicació en igualtat de condicions i beneficiar-se tant a nivell personal com laboral. L’alcalde del municipi, Xavier Boquete, ha recollit el guardó.

FER UN COMENTARI

*