Inici Societat L’Ajuntament de Masquefa renova la seva pàgina web

L’Ajuntament de Masquefa renova la seva pàgina web

COMPARTIR

Aquest dimecres 18 d’abril, l’Ajuntament de Masquefa presentarà el nou web institucional de la corporació en un acte públic obert a tota la ciutadania. La presentació es durà a terme a la Sala d’Actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) a partir de les 13:30 h.

Durant la sessió es donaran a conèixer tots els detalls del nou web corporatiu de l’Ajuntament que comptarà amb una estètica totalment renovada i amb un disseny centrat en l’usuari. El nou espai web serà plenament adaptatiu a tot tipus de dispositius mòbils i integrarà les diferents xarxes socials i canals d’informació municipals.

Mentrestant, al llarg d’aquesta setmana, les xarxes socials de l’Ajuntament de Masquefa a Facebook i Twitter s’han nodrit amb tres vídeos promocionals que convidaven als veïns a estar atents als diferents canals d’informació del consistori davant l’anunci proper d’una destacada novetat: la presentació del nou web corporatiu.

Així, amb aquesta original iniciativa l’Ajuntament convida a la ciutadania a participar dimecres 18 d’abril de l’acte de presentació i a navegar i conèixer el nou espai web del consistori que entrarà en funcionament a partir d’aquell dia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*