Inici Societat L’Ajuntament de Masquefa denuncia deficiències en el servei de Correus

L’Ajuntament de Masquefa denuncia deficiències en el servei de Correus

COMPARTIR

El Ple de l’Ajuntament de Masquefa va aprovar dijous 25 de gener, durant el Ple municipal ordinari, una moció conjunta presentada per tots els grups municipals amb representació al consistori (PdeCat, PSC, ERC, CUP i PP) per denunciar les “deficiències i incompliments” en la prestació del servei públic de correus. El text va ser aprovat per unanimitat.

Així, la moció insta la Delegació del Govern a Catalunya, a Correos y Telégrafos de Madrid i al Ministeri de Foment “a donar resposta de forma diligent a la problemàtica sorgida, a complir amb els acords previstos i a adoptar amb caràcter urgent totes aquelles mesures que siguin necessàries per resoldre el greuge que pateix el conjunt de la població masquefina”.

Entres les deficiències que denuncia l’Ajuntament hi ha la manca d’un servei públic de correus en horari de tarda, o l’incompliment en la prestació d’alguns dels serveis i productes que es presten des de l’oficina situada al carrer Salvador Dalí. Deficiències que obliguen als ciutadans de Masquefa a traslladar-se a municipis limítrofs per poder fer ús del servei de correus i que provoquen llargues cues fora de l’oficina.

L’Ajuntament de Masquefa no descarta emprendre accions judicials per danys, perjudicis i incompliment en la prestació del servei públic de correus al municipi en cas que la problemàtica detectada no sigui resolta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*