Inici Societat L’Ajuntament de la Llacuna es reuneix amb els veïns de Rofes

L’Ajuntament de la Llacuna es reuneix amb els veïns de Rofes

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Llacuna ha organitzat una trobada amb els veïns de Rofes per explicar alguns projectes i actuacions que ha realitzat o té previst posar en marxa el consistori.

La reunió, encapçalada per l’alcalde, Josep Parera acompanyat dels regidors Rosa Busquet i Josep Martí, va tenir lloc al nucli de Rofes, concretament al local social de Rofes el dissabte 21 d’agost. Els temes principals a tractar van ser el canvi de la xarxa d’aigua i clavegueram que es realitzarà aquest any, l’arranjament de carrers, la implantació del porta a porta, un sistema de recollida selectiva que permetrà millorar i augmentar la recollida de totes les fraccions. També es va recordar la recent arribada de la fibra òptica que ja està en funcionament i es va posar a disposició dels veins el local social per dur-hi a terme activitats d’interès per la comunitat, entre altres.

Desprès de l’exposició i repàs dels projectes va iniciar el torn obert de preguntes, suggeriments i inquietuds per part del veïnat de Rofes. L’alcalde i regidors van prendre nota i compromís de les propostes exposades pel veïns i veïnes de Rofes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*