Inici Destacats L’Ajuntament homenatja els equips del Futbol Sala Montbui que pugen de categoria

L’Ajuntament homenatja els equips del Futbol Sala Montbui que pugen de categoria

COMPARTIR

Dijous de la setmana passada va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Montbui la recepció institucional als tres equips del Futbol Sala Montbui que han aconseguit enguany respectius ascensos de categoria. Els equips homenatjats van ser el sènior “B”, Diverevent FS Montbui, campió del grup vuitè de Tercera Catalana; també el conjunt juvenil de l’Instal·lacions Sergi Robles FS Montbui, que va aconseguir l’ascens després de quedar en segona posició a la Segona Divisió Aleví. I també es va retre homeatge a l’equip Autoreparaciones Agustín-FS Montbui, campió de 3a Divisió Aleví, grup novè.

L’acte de recepció va omplir de gom a gom la sala d’actes de l’Ajuntament, en un acte on l’Alcalde Teo Romero va voler recordar “la gran tasca que està realitzant el Futbol Sala Montbui a nivell formatiu amb els infants del nostre municipi”. El batlle va destacar també la implicació de les famílies, dels espònsors i va recordar que “els equipaments municipals estan sempre a disposició de les entitats del municipi, com el Futbol Sala Montbui”. Les autoritats van anar felicitant, un per un, els diferents equips, els capitans dels quals van rebre sengles plaques commemoratives.

El president del Futbol Sala Montbui Xavier Fitó va agrair la implicació de totes les persones que havien fet possible aquesta temporada plena d’èxits, i on només cal lamentar el descens del primer equip, que ha perdut la Divisió d’Honor Catalana. Amb tot, l’excel·lent treball amb la base queda reflectit amb dos ascensos i amb un gran nivell competitiu i de compromís per part de tots els que integren el club.

Va finalitzar l’acte la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Montbui i el Futbol Sala Montbui, per la gestió de l’Escola Municipal de Futbol Sala.

FER UN COMENTARI

*