Inici Societat L’Ajuntament estudia batejar com ‘1 d’Octubre’ la plaça de l’Ateneu Igualadí

L’Ajuntament estudia batejar com ‘1 d’Octubre’ la plaça de l’Ateneu Igualadí

COMPARTIR

A iniciativa d’alguns igualadins a les xarxes socials, l’alcalde Marc Castells duu a terme aquests dies una votació a través del seu perfil de Twitter, amb la voluntat de conèixer l’opinió de la ciutadania sobre la idea de batejar com “1 d’Octubre” la plaça de l’Ateneu Igualadí, espai que es va omplir amb milers de ciutadans la tarda del referèndum amb l’objectiu de protegir les urnes que hi arribaven des d’altres punts de la ciutat.

La plaça es va originar a mitjans dels anys 90, quan es va enderrocar la tanca del recinte de l’Ateneu Igualadí, i encara no té cap nom oficial.

Fonts municipals expliquen que, en tot cas, si les votacions acaben sent favorables a la proposta, després haurà de ser valorada a l’Ajuntament i es faria el procediment adient. El batlle igualadí recorda que “el passat 1 d’octubre va ser un dia que tots recordarem, que va colpir i unir amb força la societat igualadina; vam fer pinya al voltant d’uns valors fonamentals i això va fer sortir el millor de tots nosaltres”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*