Inici Destacats L’Ajuntament d’Òdena renovarà la gespa artificial del camp de futbol

L’Ajuntament d’Òdena renovarà la gespa artificial del camp de futbol

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena ha tret a licitació la contractació per a la instal·lació i manteniment d’un nou sistema de gespa artificial per al Camp de Futbol la Sort d’Òdena, i la retirada prèvia de l’actual gespa artificial. La durada del contracte serà de 4 anys i el valor estimat és de 272.077,74 € (IVA Inclòs).

La gespa actual presenta un estat deficient a causa del desgast propi del pas del temps i la seva utilització diària. És un equipament que a diari i cada cap de setmana aglutina molta activitat. L’Ajuntament vol renovar la superfície d’aquest camp abans no es degradi més, amb el perill conseqüent que això comportaria i pugui quedar adequat per a la temporada vinent de futbol. A més de les millores de l’equipament, la nova instal·lació també recull noves característiques que suposaran més estalvi d’aigua i manteniment. L’operació de renovació ha comptat amb la participació dels clubs usuaris de l’equipament, que han pogut aportar les seves consideracions sobre la tipologia i el calendari de les obres.

Els plecs administratius i tècnics de les condicions es poden consultar a la seu electrònica de l’Ajuntament. El termini de presentació d’ofertes finalitza el pròxim 30 de març. És previst que les obres finalitzin a finals de primavera i que el camp torni a estar operatiu a l’estiu.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*