Inici Què fem? L’ajuntament d’Òdena renova la seva pàgina web

L’ajuntament d’Òdena renova la seva pàgina web

COMPARTIR

[Img #2956]L’Ajuntament d’Òdena acaba de posar en marxa la web de l’ajuntament amb importants millores perquè fos de navegabilitat senzilla i que visualment resultés atractiva per la seva estructura i per la seva imatge.

Es tracta d’un re disseny de la web que fins ara ja hi havia. L’objectiu d’aquest nou format és facilitar la informació i l’accés als ciutadans, a les informacions i serveis que es duen a terme.

La web s’estructura en 3 blocs:  Destaquem, Noticies i Agenda. Disposa d’un menú desplegable amb El Municipi, Associacions, Ajuntament, Atenció Ciutadania, Actualitat i Àrees Temàtiques.
 
Amb la voluntat de ser present en el diferents espais que ofereixen les noves tecnologies, l’ajuntament ha activat un compte a Twitter. L’objectiu d’aquest nou canal de difusió és comunicar noticies, activitats i avisos als odenencs.

La web està adaptada als estandars que permeten la seva perfecte visualitzacio en els dispositius mòbils com ara els smart-phones i els tablets.

El regidor de comunicació, Joan Gabarró explica que aquest nou disseny de la web té dos objectius: acostar les informacions i activitats que es fan  al ciutadà i que aquest nou format web millora la cerca i l’accés a totes les  informacions i serveis. A més, amb l’entrada  a les xarxes socials l’ajuntament vol augmentar els canals d’informació amb el ciutadà, incorporant-hi un perfil de Twitter @odenacat, la web, el butlletí electònic i el butlletí en paper «L’accent».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*