Inici Societat L’Ajuntament d’Òdena reclama l’obertura del consultori del nucli

L’Ajuntament d’Òdena reclama l’obertura del consultori del nucli

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena està gestionant amb el Departament de Salut de la Generalitat la reobertura del consultori del nucli. En aquest sentit, l’equip de govern ja ha mantingut reunió amb els responsables del departament i ha demanat també una reunió amb la conselleria per treballar la manera d’obrir el centre mèdic l’abans possible.

Els dos equipaments dels quals disposa el municipi, el del nucli i el del Pla d’Òdena han estat tancats des de mitjans de març, inici de la pandèmia, per la reordenació d’Atenció Primària a causa del coronavirus. Aquesta darrera setmana es va informar de la reobertura parcial del consultori del Pla que obre només els dimecres al matí, però no és el cas del centre mèdic del nucli que continua tancat i suposa un greuge pels veïns i veïnes que no poden ser tractats en el seu centre de referència ni pel seu metge de capçalera. Així, l’ajuntament reclama al Cat Salut que adoptin les mesures pertinents per tal d’agilitzar la seva reobertura, que en l’actualitat es preveu pel mes de setembre.

De moment, mentre l’equipament segueix tancat, els veïns i veïnes del nucli d’Òdena s’han de desplaçar a altres centres per rebre atenció presencial.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*