Inici Societat L’Ajuntament d’Òdena mantindrà obertes les dues llars d’infants municipals

L’Ajuntament d’Òdena mantindrà obertes les dues llars d’infants municipals

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena mantindrà obertes les dues llars d’infants al municipi: l’Avió de Paper (Pla d’Òdena), que va reobrir el curs passat, i Els Vailets (nucli antic).

Aquest dissabte 22 d’abril les llars d’infants d’Òdena obriran les seves portes per a les famílies que vulguin conèixer els dos espais, les seves instal·lacions i els seus projectes educatius. Per a l’ocasió, les educadores han preparat diverses activitats de racons per a explicar de manera més pràctica la metodologia del centre.

Ambdós centres són de titularitat municipal i gestionats per la Cooperativa Encís i estan subvencionats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. En aquest curs s’han ofertat 3 grups a la llar d’infants Els Vailets i 2 grups a la llar l’Avió de Paper. L’equip docent està format per nou educadores: cinc a la llar Els Vailets i quatre a la llar l’Avió de Paper d’atenció directa amb els infants menors de tres anys.

Les preinscripcions, que es faran entre els dies 3 i 12 de maig, ambdòs inclosos, poden fer-se trucant i demanant cita prèvia al telèfon 93 805 20 03 (Els Vailets) i 937 44 67 32 (L’Avió de Paper).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*