Inici Destacats L’Ajuntament d’Òdena inicia una nova edició del projecte “Treball als Barris”

L’Ajuntament d’Òdena inicia una nova edició del projecte “Treball als Barris”

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena ha iniciat aquest mes de gener un nou pla d’ocupació municipal, en el marc del projecte Treball als Barris 2020 que donarà formació i experiència laboral en l’àmbit del medi natural a persones en situació d’atur no perceptores de prestació contributiva.

El programa contempla dues accions. La primera d’elles, en la que hi participen 6 persones beneficiàries de l’ajut, són els tallers formatius en tasques forestals i de jardineria que s’està realitzant des del 30 de desembre amb una durada de prop de 2 mesos. La segona actuació és l’anomenada “Condicionament del medi natural”, que contempla la contractació durant 8 mesos de 5 operaris forestals d’entre els alumnes formats per dur a terme tasques forestals i de jardineria al municipi.

El programa està impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal amb una dotació de 71.172,05€.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*