Inici Societat L’Ajuntament d’Òdena estrena un servei d’informació per WhatsApp

L’Ajuntament d’Òdena estrena un servei d’informació per WhatsApp

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena ofereix un nou servei d’informació per als ciutadans a través de missatgeria mòbil WhatsApp. Aquesta pretén ser una eina de difusió per enviar missatges curts amb la informació de l’agenda, d’activitats, incidències o emergències.

Es tracta d’una llista de difusió, un canal de comunicació unidireccional, no és un canal per comunicar-se amb l’Ajuntament, les persones que enviïn informació a través d’aquest mitjà no seran ateses. Si es vol contactar amb l’Ajuntament cal que s’utilitzin els mitjans convencionals actuals.

Per a gaudir d’aquest servei, cal donar-se d’alta a través de la web de l’Ajuntament omplint un petit formulari, a continuació caldrà afegir el número de l’Ajuntament al llistat de contactes: 689922985. En menys de 24h s’entrarà a formar part de la base de dades d’aquest grup de difusió. Per deixar de rebre les informacions només heu d’esborrar el numero de mòbil de l’Ajuntament dels vostres contactes.

La regidora de comunicació, Vanessa Massons, explica que “amb aquest nou canal volem arribar a més veïns i veïnes. Hem d’aprofitar les oportunitats d’informació que ens ofereix WhatsApp, una eina que la majoria de ciutadans i ciutadanes utilitzen”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*