Inici Destacats L’Ajuntament d’Igualada suspèn la Festa Major

L’Ajuntament d’Igualada suspèn la Festa Major

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada ha decidit suspendre la Festa Major d’enguany atesa la situació sanitària que viu Catalunya. La decisió s’ha pres en la reunió de la Junta de Govern i, segons informa el consistori, és una decisió “molt meditada”. En aquest sentit, el consistori insisteix que malgrat que “la situació sanitària a Igualada està controlada, l’Ajuntament no vol fer res que, involuntàriament, pugui contribuir a perjudicar l’evolució positiva que, amb tant sacrifici col·lectiu, hem aconseguit portar fins ara”. De fet, tots els Ajuntaments de la Conca d’Òdena han decidit suspendre les respectives festes majors.

La suspensió s’ha decidit després d’haver treballat en la preparació d’una celebració segura. Segons informen, la setmana passada es va tancar el programa per fer una festa major simbòlica, que incloïa només el 20% de les activitats habituals i que evitava les aglomeracions i preservava les garanties necessàries. Segons l’Ajuntament, el programa “va ser estudiat i avalat per experts en protecció civil de Catalunya” però “hem fet prevaldre el principi de prudència”. La suspensió s’ha anunciat presentant el que havia de ser el cartell de la Festa Major d’enguany, una obra de Núria Riba que ja previa una celebració excepcional.

Tot i la suspensió de la Festa Major, l’Ajuntament d’Igualada ha volgut deixar clar que seguiran “treballant per reactivar la ciutat, també en l’àmbit cultural” i han avançat que estan impulsant un pla de suport al sector.

ACN

2 COMENTARIS

  1. Que la estuviera planificando ya significa que es un irresponsable (con la que cayo en marzo).
    Luego saldra en el Facebook haciendose un selfie en el suelo consternado por las muertes vividas.
    Esta gastando dinero y recursos para los comercios locales pero se ha olvidado por completo de la gente que esta en ERTES y ERES. Estos tambien votan señor Castells.
    Anda usted demasiado perdido en sus aspiraciones politicas a la presidencia de la Generalitat y asi nos va.

FER UN COMENTARI

*