Inici Societat L’Ajuntament d’Igualada retira les pintades de la manifestació sobre l’aigua ‘per seguretat...

L’Ajuntament d’Igualada retira les pintades de la manifestació sobre l’aigua ‘per seguretat viària’

COMPARTIR

Treballadors de la brigada municipal d’Igualada han retirat aquest dilluns al matí les pintades que es van fer el passat dissabte en algunes vies de la ciutat durant la manifestació per reclamar la gestió pública de l’aigua.

L’operació ha aixecat crítiques pel fet que es retiraven les pintades sobre la gestió de l’aigua mentre a la vorera es mantenien altres pintades com llaços grocs. Fonts de la regidoria de Qualitat Urbana han puntualitzat que el que s’ha retirat és “la pintura que podia suposar un risc de caiguda, especialment per als motoristes, en cas de pluja o gel a la calçada”. Per tant, l’Ajuntament sosté que “és una mesura que obeeix a raons de seguretat viària”.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Un Ajuntament seriós i regit per gent de nivell amb un sentit de l’ordre per afavorir la vida dels ciutadans, el que tenia de fer és identificar als autors de la gamberrada de pintar el sol públic, detenir-los i imposar-els-hi una multa equivalent al cost de les hores que la brigada municipal ha esmerçat en treure les pintades, que va ser d’un dia sencer i diversos operaris.
    Perquè aquestes pintades es van fer a plena llum del dia i els autors eren fàcilment identificables si el responsable de l’ajuntament hagués enviat la policia municipal o els mossos per evitar l’acció. En el món privat aquest personatge l’haguessin acomiadat…

FER UN COMENTARI

*