Inici Destacats L’Ajuntament d’Igualada retira pancartes i símbols de la façana per un requeriment...

L’Ajuntament d’Igualada retira pancartes i símbols de la façana per un requeriment de la Junta Electoral

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada ha retirat la pancarta que hi havia al balcó de l’edifici consistorial amb el lema “Llibertat presos polítics”, així com un llaç groc amb il·luminació, en compliment d’un requeriment de la Junta Electoral.

El consistori va ser requerit en dues ocasions per la Junta Electoral de Zona (Igualada), havent rebut “denúncia sol·licitant la retirada dels símbols que tenen penjats” on li recorda que “la Junta Electoral Central en data 5 de desembre de 2017 va decidir la retirada de símbols tals com banderes, llaços, pancartes o qualsevol altre que permeti identificar-se amb alguna candidatura”.

Per això, la junta de zona instava l’Ajuntament perquè “retirin la pancarta de grans dimensions que consta penjada a la façana de l’ajuntament de senyal de protesta pels presos polítics”.

La passada setmana es va donar compliment al requeriment, com també han fet altres municipis com Barcelona, Girona, Vic, Sant Cugat, Manlleu, Montblanc, La Seu d’Urgell, Arenys de Mar, Vilassar de Mar o Banyoles.

Fonts municipals expliquen que “la voluntat per part del govern municipal és restituir la pancarta passades les eleccions”.

FER UN COMENTARI

*