Inici Destacats L’Ajuntament d’Igualada rep un requeriment per treure llaços i estelades que no...

L’Ajuntament d’Igualada rep un requeriment per treure llaços i estelades que no té

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada ha rebut un requeriment per part de la Junta Electoral de la zona per retirar els «llaços grocs i estelades» dels edificis municipals abans d’aquest dilluns a les 2 del migdia. Es dona el cas que, en el cas de la capital de l’Anoia, l’edifici consistorial no té cap dels dos elements sinó una pancarta que exigeix la llibertat dels presos polítics. El requeriment arriba després que Ciutadans Igualada hagi denunciat els fets davant de la Junta Electoral de la Zona. El consistori ha anunciat que, malgrat tot, presentarà un recurs.

Segons han manifestat fons municipals, el requeriment insta al consistori a retirar els llaços grocs i les estelades i, apunta, que en cas de no fer-ho s’enfrontarien a sancions de 600 euros. A la capital de l’Anoia, indiquen les mateixes fonts, únicament es té constància de l’existència d’aquests símbols en equipaments municipals a l’escola de música. L’Ajuntament no té intenció de retirar-los a l’espera de la resolució del recurs, que presentaran en les properes hores.

ACN

 

 

 

1 COMENTARI

  1. L’edifici de l’ajuntament correspon i representa a tots els ciutadans i per tant si el noiet que fa d’alcalde vol fer propaganda de la seva ideologia (?) i penjar pancartes al balcó que s’ho posi a casa seva o a la seu, si la tenen, del seu partit. És una usurpació descarada que manifesta una falta de respecte absoluta. Esperem que a les pròximes eleccions municipals ens deslliurem d’aquest fanàtic de pa-sucat-amb-oli i tornem a tenir un ajuntament que és faci respectar.

FER UN COMENTARI

*