Inici Destacats L’Ajuntament d’Igualada renovarà la vorera nord de l’Avinguda Europa, al polígon de...

L’Ajuntament d’Igualada renovarà la vorera nord de l’Avinguda Europa, al polígon de Les Comes

COMPARTIR

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner, acompanyada del regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcè i Carles Margets, representant de l’Associació d’Empreses del Polígon Industrial de les Comes (AEPIC) han presentat aquest dimecres la tercera fase de la Modernització del Polígon Industrial de Les Comes.

Carner ha explicat que aquesta tercera fase de modernització contempla una inversió de 350.000€ per la renovació total de la vorera nord de l’Avinguda d’Europa entre els carrers d’Irlanda i Dinamarca. La regidora ha detallat que “es preveuen les mateixes millores que les darrers fases que s’han fet al polígon: renovació de les voreres, millora de l’arbrat, il·luminació i accessibilitat”. Unes millores que segueixen el principal objectiu del govern, de la mà de l’AEPIC, de “d’apostar per convertir el Polígon Industrial de les Comes, en un polígon industrial modern, competitiu i del segle XXI”.

Aquesta nova inversió se suma a les realitzades des de l’any 2019 en d’altres punts del polígon com són el carrer d’Alemanya, carrer de Gran Bretanya i el carrer de Luxemburg que ja ronda els 2’8 milions d’euros invertits.

De la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcè, ha destacat el fet que aquestes inversions són fruit “d’un ferm compromís de l’Ajuntament amb l’AEPIC per executar el pla de millora i modernització del polígon en 10 anys per actualitzar i i fer més competitiu aquest polígon que compta ja amb 400 empreses”. Marcè, ha remarcat que en aquestes millores també es duu a terme un pla de digitalització dels serveis amb una pàgina web i una aplicació que s’està omplint de contingut “per posar en valor un polígon modèlic i actualitzat i ple d’activitat”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*