Inici Societat L’Ajuntament d’Igualada reconeix als directors de centres educatius que acaben la seva...

L’Ajuntament d’Igualada reconeix als directors de centres educatius que acaben la seva etapa

COMPARTIR

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i la regidora d’Ensenyament, Marisa Vila, acompanyada per l’anterior regidora d’Ensenyament, Patrícia Illa, han fet un acte de reconeixement a la tasca dels directors i directores dels centres de primària i secundària d’Igualada que aquest curs deixen el càrrec. Són l’Ester Garriga, de l’Escola Ramon Castelltort, la Dolors Casajoana, de l’Escola Ateneu Igualadí, el Jaume Ars, de l’Escola Pia i el Rafa Carmona, de l’Institut Pere Vives Vich.

L’alcalde ha agraït als directors i directores i, per extensió, a tots els membres de l’equip directiu dels centres, la feina feta al llarg d’aquests anys de dedicació, així com el suport que han pogut fer a l’alumnat i a les seves famílies. Alhora, Marc Castells ha posat èmfasi en la importància de treballar conjuntament des de l’administració amb els centres educatius per aconseguir l’èxit educatiu de tots els estudiants.

Les persones que assumiran la direcció dels diferents centres a partir d’ara seran l’Ester Sánchez a l’Escola Ramon Castelltort, l’Alícia Bolaños a l’Escola Ateneu Igualadí, la Natàlia Llorente a l’Escola Pia i la Carme Hernández al Pere Vives Vich.

FER UN COMENTARI

*