Inici Societat L’Ajuntament d’Igualada reclama als propietaris de l’antiga Carlomagno que tanquin els seus...

L’Ajuntament d’Igualada reclama als propietaris de l’antiga Carlomagno que tanquin els seus accessos

COMPARTIR

Arran dels dos incendis declarats aquests darrers dies a l’immoble de l’antiga fàbrica tèxtil Carlomagno, al carrer de Santa Paula, número 18, l’Ajuntament d’Igualada ha ordenat als propietaris de l’edifici que es prenguin les mesures oportunes per tancar la finca i evitar l’accés de persones alienes al seu interior. El termini màxim establert per al compliment d’aquest requeriment és de dos dies hàbils des de la recepció de la notificació.

La decisió s’ha pres en funció dels informes de la Policia Local, que indiquen que l’immoble afectat pels dos sinistres és accessible i que, per tant, és necessari tancar, amb caràcter d’urgència, el accessos possibles per impedir l’entrada a qualsevol persona aliena a l’edifici.

El primer incendi va cremar una pila de fustes de la planta baixa i el segon foc, declarat aquest dijous a la tarda, es va produir a l’última planta de l’antiga fàbrica de mitjons Carlomagno. En cap dels cos casos no ha resultat ferida cap persona.

Els indicis apunten que els dos focs són fruit de bretolades provocades per persones desconegudes que haurien pogut accedir a l’interior de l’immoble.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*