Inici Societat L’Ajuntament d’Igualada ofereix activitats i recursos per als centres educatius de la...

L’Ajuntament d’Igualada ofereix activitats i recursos per als centres educatius de la ciutat

COMPARTIR

Des del departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada s’impulsa, un any més, el programa AIRE: un catàleg d’activitats i recursos educatius que es posa a disposició de les escoles i instituts del municipi. El projecte vol posar a l’abast dels centres educatius diferents recursos com ara activitats, tallers, xerrades o sortides per ampliar les oportunitats d’aprenentatge dels alumnes.

Aquest curs el programa AIRE ofereix un total de 329 activitats repartides en 13 blocs temàtics ajuden a complementar el currículum educatiu de l’alumnat. Les activitats es realitzen en horari lectiu, dins o fora dels centres educatius en funció del tipus d’activitat.

Josep M. Carpi, regidor d’Ensenyament, ha explicat que aquest any s’ha donat continuïtat “al projecte iniciat el curs passat per oferir de forma gratuïta activitats dutes a terme per entitats de la ciutat on hi participen infants per tal de donar a conèixer la seva tasca entre els més petits”. A més a més, un dels canvis principals d’aquest any ha estat la millora de la pàgina web del programa AIRE per facilitar la cerca d’activitats per part del professorat.

Carpi ha agraït l’esforç de moltes de les entitats que generen aquests tallers i activitats que permeten “oferir un ventall d’activitats que tenen com a objectiu ressaltar les potencialitats que té la nostra ciutat i aconseguir una oferta que es basi en la qualitat de les propostes educatives”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*