Inici Societat L’Ajuntament d’Igualada fa millores en diferents centres educatius públics

L’Ajuntament d’Igualada fa millores en diferents centres educatius públics

COMPARTIR

Com ja és habitual, durant els mesos d’estiu l’Ajuntament d’Igualada ha aprofitat el període de vacances escolars per realitzar diferents inversions de millora a les escoles públiques i a les llars d’infants municipals. Cada estiu, des de fa deu anys, l’Ajuntament aposta per fer aquestes inversions als edificis de les escoles i llars públiques, el que suposa una inversió de més de més 600.000€ en l’última dècada.

En aquest any l’inversió A l’escola Emili Vallès, s’ha canviat part de la coberta plana de l’edifici amb una inversió de 30.837,67€. És a la coberta d’aquest centre on s’han instal·lat plaques solars per augmentar la sostenibilitat de l’edifici. A banda de la millora de diversos elements exteriors com ara la instal·lació d’un petit rocodrom o la millora de la font del pati.

A l’escola Ramon Castelltort s’han fet obres de substitució de l’enllumenat per leds en aules de la planta baixa i la primera planta amb una inversió de 10.253,89€.

A l’escola Gabriel Castellà s’ha fet una substitució de tanques amb una inversió de 3.952,27€

Pel que fa a les llars d’infants municipals L’Espígol i La Lluna, s’ha fet un canvi de paviments per millorar el confort de les instal·lacions. La inversió en aquest cas ha estat de 8.000€

El conjunt d’inversions a les escoles i llars municipals d’aquest estiu és de 102.082,51€.

L’Ajuntament ha fet, també, una inversió de 237.972,27€ en el canvi del sistema de climatització de l’Escola Conservatori Municipal de Musica d’Igualada, una important millora pel que fa a l’eficiència i a la comoditat d’aquesta instal·lació.

Pel que fa al Campus Universitari Igualada-UdL, les inversions s’han centrat en 200.000€ per diversos projectes vinculats al 4DHealth i 75.000€ pel desplegament del Grau en ADE al Campus Universitari Igualada-UdL.

El passat 13 de setembre va començar el curs escolar. A Igualada han començat un total de 7769 alumnes matriculats des d’Infantil a Batxillerat. Infantil comptarà amb 1281 alumnes, Primària 3001 i Educació Secundària 2703. A batxillerat hi ha un total de 734 alumnes matriculats.

Els Cicles de Formació Professional de Grau Mitjà compten amb 756 alumnes matriculats i els de Grau Superior, 705 alumnes.

FER UN COMENTARI

*