Inici Destacats L’Ajuntament d’Igualada invertirà 150.000 euros per millorar les escoles públiques aquest estiu

L’Ajuntament d’Igualada invertirà 150.000 euros per millorar les escoles públiques aquest estiu

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada va anunciar ahir en una compareixença una sèrie de mesures que es duran a terme per millorar l’estat de les escoles públiques d’Igualada aquest estiu. El manteniment i les millores públiques de les instal·lacions escolars estan previstes en el pla plurianual de millora i manteniment de l’Ajuntament d’Igualada, un pla especial que està inclòs als pressupostos des de l’any 2015.

La inversió per adequar els centres de titularitat municipal està xifrada en 150.000 euros, que suposa un increment del 54% respecte els 101.000 euros que es van invertir l’any 2016. El 2015, aquests recursos van ser de 75.000 euros, de manera que, en dos anys, s’han vist doblats.La regidora d’ensenyament, Patrícia Illa, va explicar que “el pla de millores s’executa any rere any, amb la voluntat de minimitzar i alleujar el desgast continu que pateixen els centres escolars, uns equipaments que experimenten un ús intensiu al llarg de pràcticament deu mesos cada any”.

Destaquen accions com la renovació de cobertes i porxos, les reformes de lavabos i les noves rampes d’accessibilitat que es faran al CEIP Ramon Castelltort; les millores en la climatització i els envidraments, la pavimentació al voltant de la pista exterior i les millores en els jocs infantils del CEIP Garcia Fossas; les fusteries, envidraments i la reforma d’alguns lavabos del CEIP Emili Vallès; una nova tanca al voltant del pati infantil i un nou joc infantil al CEIP Gabriel Castellà o les adaptacions en els sistemes de ventilació de les escoles bressol municipals L’Espígol i La Rosella.

FER UN COMENTARI

*