Inici Destacats L’Ajuntament d’Igualada instal·la una catifa antilliscant al pont de Fàtima

L’Ajuntament d’Igualada instal·la una catifa antilliscant al pont de Fàtima

COMPARTIR

Aquest cap de setmana s’ha finalitzat la instal·lació de la catifa antilliscant al pont que uneix la plaça del Centre Cívic de Fàtima amb el complex esportiu Infinit. Es tracta d’una catifa fixa d’1,5m d’amplada col·locada en el voral esquerre del pont que permet millorar l’adherència de la superfície per evitar possibles relliscades, especialment en els dies de temperatures baixes.

Segons el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, «es tracta d’una solució utilitzada en altres ponts que presenten una dificultat similar quan baixen les temperatures o plou i que s’ha mostrat efectiva per a millorar-ne la seguretat i evitar relliscades i caigudes.»

Amb aquesta actuació es finalitza un seguit d’accions de manteniment del pont que han consistit en noves soldadures de la barana, decapat i repintat de la zona de vianants.

L’estructura va estar tancada pocs dies per la realització de les tasques de repintat i ara, amb la col·locació de la franja antilliscant finalitzen les actuacions de manteniment al pont de Fàtima

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Diuen que han finalitzat les tasques de manteniment del pont del Infinit, pro ningú ha vist que els llums del pont estan fosos mes de un 70%?. Se que es difícil de creure, pro invito a la gent d’Igualada que hi passi de nit per comprovar que es veritat. Felicito a la empresa encarregada del manteniment de les faroles de la ciutat perquè a tots el barris igualadins tenim un munt de fanals fosos, i ells estan tan amples, i l’Ajuntament també.

FER UN COMENTARI

*