Inici Societat L’Ajuntament d’Igualada inicia expedients contra tres menors per fer soroll a davant...

L’Ajuntament d’Igualada inicia expedients contra tres menors per fer soroll a davant de la caserna de la Guàrdia Civil

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada ha iniciat expedients sancionadors contra tres joves menors d’edat per haver fet servir xiulets davant la caserna de la Guàrdia Civil d’Igualada el passat 1 d’octubre en una mobilització amb motiu del segon aniversari del referèndum. Els expedients sancionadors impulsats per l’Ajuntament es fonamenten en l’ordenança municipal de civisme que considera una falta greu fer sorolls que puguin provocar molèsties als veïns. La protesta, organitzada pel CDR Igualada-Conca d’Òdena va aplegar més d’un centenar de persones, la majoria d’ells amb estris i objectes per fer soroll.

L’Ajuntament d’Igualada assegura que “no ha imposat cap sanció per xiular davant la caserna de la Guàrdia civil” però reconeix l’inici dels expedients sancionadors “a partir de la denúncia dels Mossos d’Esquadra”.

Fonts municipals asseguren que “el procediment ha de seguir amb totes les garanties en defensa dels drets i interessos dels afectats” i afegeixen que “ara encara és obert el període d’al·legacions”.

FER UN COMENTARI

*