Inici Destacats L’Ajuntament d’Igualada impulsa una campanya per atraure visitants a la ciutat aquest...

L’Ajuntament d’Igualada impulsa una campanya per atraure visitants a la ciutat aquest Nadal

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada, que aposta per un Nadal diferent amb art de natura i més vida que mai als carrers, ha posat en marxa una campanya per atraure visitants i generar activitat a la ciutat durant aquestes festes.

Es tracta d’una gran campanya de promoció de la ciutat, que compta amb la publicació d’espots i altres continguts audiovisuals patrocinats mitjançant publicitat geolocalitzada a les xarxes socials. La campanya – que es farà a ciutats com Manresa, Vilafranca, Tàrrega, Cervera i poblacions del Baix Llobregat- arribarà a generar impacte a més de 300.000 usuaris, a més dels 130.000 usuaris de la comarca de l’Anoia que també la visualitzaran. Així doncs, es vol arribar a més de 430.000 usuaris.

Els espots, que compten amb la melodia composta expressament per a l’ocasió pel músic anoienc Àlex Almirall López, mostren els carrers i les places d’Igualada convertides en un Bosc Màgic i es convida als visitants a gaudir d’un Nadal especial a la ciutat, a passejar pels carrers il·luminats, tastar la gran oferta gastronòmica i conèixer els establiments del comerç local.

A més, l’Ajuntament posa a disposició dels visitants gairebé 2.000 places d’aparcament gratuïtes que es poden consultar al web https://www.xn--comerigualada-mgb.cat/mapa-aparcaments-digualada/ i l’App Agenda Igualada, disponible gratuïtament per a mòbils Android i iOS, per tal que es puguin consultar totes les activitats que es realitzen a Igualada aquestes festes.

Amb aquesta aposta, es vol que Igualada esdevingui una capital comercial de la Catalunya interior i atraure visitants de les comarques veïnes que vulguin descobrir aquesta original proposta nadalenca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*