Inici Destacats L’Ajuntament d’Igualada assegura que encara no hi ha cap decisió sobre Bon...

L’Ajuntament d’Igualada assegura que encara no hi ha cap decisió sobre Bon Preu

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada ha confirmat aquest dijous l’interès del Grup Bon Preu per l’antiga fàbrica Vives Vidal i per altres espais de la ciutat, tot i que asseguren que “a dia d’avui no hi ha cap decisió presa”. Les principals associacions de comerciants de la Conca d’Òdena van exigir dimecres en un comunicat conjunt que l’Ajuntament d’Igualada no facilités aquesta nova implantació de gran superfície a la ciutat requalificant els terrenys.

Fonts municipals han explicat que “s’estan estudiant les propostes i possibilitats i se’n valora la idoneïtat per la ciutat” i defensen que Igualada “continua estant per sota dels m2 de superfície comercial que tenen altres capitals de comarca i ciutats de dimensió similar”.

Més enllà de si l’antiga fàbrica tèxtil acaba acollint el nou hipermercat, el govern municipal adverteix que l’illa delimitada per l’Avinguda Barcelona, Carrer Lleida, Carrer Sant Josep i Avinguda Catalunya “comparteix avui un ús industrial obsolet amb usos comercial i docent”, el que “fa pensar que tard o d’hora caldrà adaptar-ne els usos als nous temps, un fet que podria revitalitzar la zona”.

El govern municipal ha reivindicat que “té la porta oberta, com ha fet sempre, per dialogar amb els comerciants i tractar aquesta i qualsevol altra inquietud” i recorda que “sempre ha defensat i defensarà el comerç local, amb l’objectiu d’exercir la capitalitat comercial de la Conca d’Òdena i la Catalunya interior”.

L’Ajuntament recorda que la seva “aposta clara” és “consolidar la ciutat com un centre comercial a cel obert i en aquesta línia van les nombroses iniciatives engegades els darrers anys: l’Ateneu Cinema, els esdeveniments que atrauen milers de visitants, el suport a les iniciatives de les associacions comercials, les zones blanques d’aparcament gratuït o la vianalització del nucli històric”, entre d’altres. Igualada també lidera el programa europeu URBACT Retailink per al desenvolupament de noves dinàmiques comercials de la mà de diferents ciutats europees.

2 COMENTARIS

  1. Sabeu que han fet fins el dia d’avui els d’Igualada comerç i els seus socis per Igualada???? RES. Deixeu entrar al futur. I us ho demano siusplau.

FER UN COMENTARI

*