Inici Destacats L’Ajuntament d’Igualada aprova una moció de rebuig a la sentència del procés

L’Ajuntament d’Igualada aprova una moció de rebuig a la sentència del procés

COMPARTIR

El Ple de l’Ajuntament d’Igualada ha aprovat, amb els vots a favor dels grups municipals de Junts per Igualada, Esquerra i Poble Actiu i l’abstenció d’Igualada Som-hi, una moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem, per demanar l’amnistia dels condemnats i en defensa del dret a l’autodeterminació.

La moció inclou una sèrie d’acords, entre els quals destaca el rebuig a la sentència condemnatòria emesa pel Tribunal Suprem, constatant que representa “una regressió dels drets i les llibertats de la ciutadania de Catalunya”. També reclama la llibertat immediata de tots els presos i preses polítiques i exigeix la seva amnistia i la de tots els exiliats i exiliades.

La moció mostra el compromís de l’Ajuntament d’Igualada amb el dret a l’autodeterminació i reafirma el caràcter pacífic i no violent del moviment independentista català. I, a través d’aquest acord, l’Ajuntament d’Igualada s’adhereix a totes les mobilitzacions de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem, tant a nivell nacional com internacional i fa avinent “la situació de repressió política i de vulneració de drets fonamentals que viu el país”.

1 COMENTARI

  1. Aquest noiet que l’han posat al davant de l’ajuntament continua volent fer carrera d’activista cobrant un salari que correspon a un alcalde i el seu paper és tenir la ciutat en ordre, que tots els serveis funcionin i que els ciutadans tinguin el retorn amb tots els impostos que paguem. Si vol fer política d’agitació que deixi el càrrec i es presenti a diputat. L’afició per intoxicar a la gent en benefici propi i sortir a la foto ja comença a ser excessiva. Per altra banda felicitar a Igualada-Som-hi per no haver-se afegit al joc pervers d’aquest element.

FER UN COMENTARI

*