Inici Societat L’Ajuntament de Castellolí reparteix testos d’antígens entre els veïns del municipi

L’Ajuntament de Castellolí reparteix testos d’antígens entre els veïns del municipi

COMPARTIR

L’Ajuntament de Castellolí ha iniciat la campanya “Aquest Nadal, protegim-nos” en què repartirà testos d’antígens gratuïts entre els seus veïns amb l’objectiu de facilitar que tothom es pugui reunir aquestes festes de forma segura. Hi haurà un test d’antígens de la covid-19 disponible per a cada persona empadronada al municipi a partir de 5 anys d’edat.

Els testos es poden passar a recollir a les oficines de l’Ajuntament fins al dia 30 de desembre. Són testos d’antígens detectats a la saliva, el resultat dels quals es té al cap de 15 minuts. El consistori també ha fet arribar als veïns instruccions de com fer la prova.

Segons ha explicat l’alcalde castellolinenc, Joan Serra, “el que volem és protegir els ciutadans i ajudar a fer que puguin trobar-se amb la família aquestes dates tan assenyalades d’una forma segura”. Malgrat això, Serra recorda que no es pot abaixar la guàrdia i que cal mantenir les mesures de seguretat contra el virus, davant el gran nombre de contagis que hi ha a hores d’ara arreu del país.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*