Inici Societat L’Ajuntament de Castellolí regala sacs de llavors a totes les llars del...

L’Ajuntament de Castellolí regala sacs de llavors a totes les llars del municipi

COMPARTIR

L’Ajuntament de Castellolí regala, durant aquestes festes de Nadal, un sac de llavors a totes les llars del municipi. Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu aportar salut i calor a tots els veïns i veïnes del poble.

El detall és un coixí cervical terapèutic de llavors de blat i amb aroma de lavanda, embalat amb una funda de cotó i una caixa kraft. Aquesta iniciativa té una doble finalitat: per una banda generar escalfor, tal i com es feia tradicionalment amb les bosses d’aigua calenta: “es pretén tornar als orígens i aportar calor d’una forma més sostenible, sense fer tant ús de les energies fòssils o elèctriques”, ha explicat l’alcalde de Castellolí, Joan Serra.

D’altra banda, aquests sacs de llavors també busquen aportar salut. Les llavors que contenen el sac es poden utilitzar per cures medicinals. A més, el sac s’adapta millor al cos que una bossa d’aigua calenta i es pot fer servir per curar molèsties cervicals, abdominals i musculars, entre d’altres.

Serra, explica que “amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol que tots els veïns i veïnes tinguin un pèl més de salut i de calor. És una gran iniciativa per desitjar bones festes a tots els veïns i veïnes de Castellolí”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*