Inici Societat L’Ajuntament de Castellolí prepara una vintena d’actuacions

L’Ajuntament de Castellolí prepara una vintena d’actuacions

COMPARTIR

L’Ajuntament de Castellolí disposa de més de 50 mil euros en subvencions per realitzar diferents actuacions de millora del municipi i tirar endavant diversos projectes per aquest 2020. La Diputació de Barcelona ha destinat un ajut de 7.000 a Castellolí per al programa “Cap municipi enrere” de suport integral contra la Covid-19, i 43.200€ per al Catàleg de la Xarxa de Governs Locals, una xifra que ha crescut un 25% respecte l’any passat.

Les actuacions que l’Ajuntament de Castellolí farà amb els ajuts del Catàleg de la Diputació són ben diverses, des de nous passos de vianants al municipi (hi destinaran 10.000 euros), la millora de l’habitatge de la rectoria de l’església per a pelegrinatge i habitatge social (hi destinaran 11.500 euros) o la instal·lació d’un punt de recàrrega de vehicle elèctric (4.500 euros). D’altres projectes que tiraran endavant són el procés participatiu de transformació de l’antiga N-II en illa de vianants, la celebració de l’European Bike Trial Championship, el Pla d’Actuació de Joventut, l’arranjament d’habitatges, la inspecció d’activitats, l’atenció d’animals abandonats i un taller de teatre, entre d’altres.

A banda d’aquestes partides de la Diputació de Barcelona, el propi Ajuntament de Castellolí destinarà aquest 2020 una partida de més d’11.000 euros per tirar endavant les actuacions previstes al Pla de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals, que inclouen el manteniment i la neteja de camins i l’estabilització de l’erosió del torrent del Perera al seu pas pel camí de Can Soterons.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*