Inici Societat L’Ajuntament de Calaf reparteix elements de protecció entre els comerços i serveis...

L’Ajuntament de Calaf reparteix elements de protecció entre els comerços i serveis de la vila

COMPARTIR

L’Ajuntament de Calaf ha contactat amb tots els comerços i serveis del municipi per oferir-los gratuïtament lots de protecció individual per tal que, amb la tornada a l’activitat laboral, puguin garantir totes les mesures de seguretat sense aquest sobre cost afegit.

Els lots que s’oferien des de l’Ajuntament estaven formats per una mascareta ffp2, una pantalla individual i un envàs de gel hidroalcohòlic. Cada establiment podia demanar-ne les quantitats que considerés necessàries segons el nombre de persones treballadores, superfície de l’establiment, tipus de servei, etc. Finalment, un total de 85 comerços i petites empreses de serveis han sol·licitat material. El nombre total d’equips de protecció que s’ha comprat i distribuït per part del consistori ha estat de 140 pantalles de protecció individuals, 157 mascaretes i 63 gels desinfectants que han tingut un cost de 2.000 €.

Aquesta acció s’inclou dins les mesures establertes per l’Ajuntament de Calaf dins del primer paquet d’ajudes per fer front a la Covid-19 amb què es preveu destinar un total de 55.000 euros del pressupost municipal a aquest objectiu.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*