Inici Societat L’Ajuntament de Calaf promou un servei d’atenció en el dol per a...

L’Ajuntament de Calaf promou un servei d’atenció en el dol per a famílies afectades per la COVID-19

COMPARTIR

La impossibilitat de realitzar les cerimònies de comiat i les dificultats per compartir el dolor a causa del confinament, fan encara més difícil el procés de dol.

És per això que el Servei de suport al dol de Ponent, en col·laboració amb l’Ajuntament de Calaf, posa el seu servei de suport emocional de forma totalment gratuïta via telèfon o vídeo trucada.

Les persones que es trobin en aquesta situació poden trucar al telèfon 618 726 646, on t’atendrà Cristina Berenguer, psicòloga especialista en dol.

El Servei de suport al dol de Ponent és una entitat d’acompanyament a les famílies quan es troben en situació de dol o al final de la vida d’un dels seus integrants. Es treballa tant individual com grupalment, facilitant un espai de suport i escolta activa que afavoreixi l’expressió emocional i l’intercanvi d’experiències perquè la persona pugui anar elaborant el seu dol.

És una entitat sense ànim de lucre, laica i gestionada per un equip de professionals multidisciplinar creada l’any 2002 a Tàrrega.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*