Inici Destacats L’Ajuntament de Calaf obre subvencions per a la contractació de majors de...

L’Ajuntament de Calaf obre subvencions per a la contractació de majors de 45 anys

COMPARTIR

Calaf ha obert per tercer any consecutiu una convocatòria d’ajuts per fomentar la contractació per a majors de 45 anys, a través del Programa Complementari de Foment de l’Ocupació Local 2017-2018 de la Diputació de Barcelona.

S’hi poden presentar empreses i autònoms fins al 30 d’octubre.

Un dels principals objectius de l’Ajuntament de Calaf, és fomentar la creació de llocs de treball i establir mecanismes per tal d’aconseguir reduir la taxa d’aturats del nostre municipi. En aquests moments s’ha superat el punt d’inflexió i els indicadors macroeconòmics a nivell del territori i de país són bons. Calaf, on el teixit industrial i comercial ha patit moltíssim en aquests darrers anys, no sembla ser aliè a aquesta tendència. Tot i això, el col·lectiu de les persones majors de 45 anys, manté una taxa i durada de la situació d’atur molt superior a la resta de franges d’edat: gairebé 6 de cada 10 persones aturades són majors de 45 anys.

Per aquest motiu, dins el marc del Programa Complementari de Foment de l’Ocupació Local 2017-2018 de la Diputació de Barcelona, per 3r. any consecutiu hem volgut incidir en el foment de la contractació de les persones majors de 45 anys, obrint una Convocatòria per a la Concessió d’Ajuts Econòmics per al Foment de la Creació de Llocs de Treball.

Aquests ajuts estan destinats a les empreses o autònoms dels Municipis de l’Alta Segarra que contractin (o hagin contractat posteriorment al 01/04/2018) a una persona en situació d’atur major de 45 anys, i que es trobi en aquesta situació amb una antiguitat mínima de 3 mesos.

L’import a bonificar dependrà del període contractat, la jornada laboral i el tipus de contractació, establint com a base màxima l’import de 600 €/mes i per un període màxim de 6 mesos.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*