Inici Societat L’Ajuntament de Calaf lliura 164 beques escolars

L’Ajuntament de Calaf lliura 164 beques escolars

COMPARTIR

L’Ajuntament de Calaf va obrir fins al 19 de juny un període de sol·licitud de beques per a llibres de text i material escolar. Hi podien optar els alumnes d’educació infantil, primària i secundària empadronats a Calaf de famílies amb una situació socioeconòmica desafavorida.

Es van presentar 85 sol·licituds que englobaven un total de 173 alumnes – ja que una mateixa família podia demanar-ho per diversos fills – i després de la valoració dels serveis socials bàsics, segons els criteris inclosos a les bases, s’ha concedit l’ajut a 164 alumnes, descartant-ne 9.

L’import de la convocatòria era d’uns 6.500€ però per tal de donar cobertura al màxim de sol·licitants que sí complien amb els criteris exigits, s’ha atorgat ajuts del 10%, 30% i 40% i no del 15%, 30% o 50% com estava previst en un inici.

Els motius pels que s’ha denegat l’ajut a 9 alumnes ha estat per l’incompliment dels requisits segons les bases, ja que tenien la renda per membre de la unitat familiar més elevada dels 569,12€/mes, el cost de lloguer o hipoteca era superior a 500 euros/mes o no havien entregat la documentació requerida.

Així doncs, s’han destinat un total de 6.778.83€ en ajuts per a la compra de material escolar i llibres de text.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*