Inici Societat L’Ajuntament de Calaf destinarà 30.000 euros a ajudar el teixit econòmic del...

L’Ajuntament de Calaf destinarà 30.000 euros a ajudar el teixit econòmic del municipi

COMPARTIR

El pròxim 25 de maig es portarà al Ple de la corporació la modificació de crèdit de la partida de festes populars per crear una nova partida pressupostària de 30.000 euros destinada a subvencions pel teixit productiu, comercial i de serveis de Calaf.

L’objectiu és concedir aquests ajuts per compensar la baixada d’ingressos a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 i compensar les despeses mensuals relatives als subministraments bàsics del local com: electricitat, gas, aigua, residus i telèfon.

Així doncs, les persones sol·licitants podran optar a una ajuda de 200 € o 300 € segons la suma de puntuació obtinguda, que es basarà en els següents criteris:

a. Percentatge de decrement de la facturació durant l’estat d’alarma en relació amb el mateix període de l’any anterior (o dels dos primers trimestres de 2020 en el cas de noves empreses):

Disminució entre el 75% i el 100% de la facturació: 20 punts

Disminució entre el 50% i el 74% de la facturació: 18 punts

b. Nombre de persones que treballen a l’empresa:

Empreses de més de 5 treballadors: 15 punts

Empreses de 2 a 5 treballadors: 12 punts

Empreses d’1 treballador: 5 punts

L’import subvencionat per a cada sol·licitant vindrà determinat segons la suma total de la puntuació assolida en els dos criteris puntuables:

Si la puntuació és de 30 a 35 punts: 300 euros.

Si la puntuació és entre 20 a 25 punts: 200 euros.

Un cop aprovada al Ple la modificació de crèdit del pressupost, totes les persones interessades podran trobar les bases i formulari de sol·licitud a la web de l’Ajuntament de Calaf.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*