Inici Societat L’Ajuntament de Calaf beca a 147 alumnes dels seus centres educatius

L’Ajuntament de Calaf beca a 147 alumnes dels seus centres educatius

COMPARTIR

L’increment de la partida de l’actual pressupost de l’Ajuntament de Calaf dedicada a l’àmbit social es tradueix en un augment en el nombre de beques atorgades per a llibres i material escolar. En total, per al proper curs, se’n beneficiaran 147 alumnes, el que representen 78 famílies, 21 més que un any enrere. D’aquest total, 120 són estudiants de primària i 27 de secundària.

L’import total dels ajuts concedits ascendeix a 6.774,99 euros, gairebé un 60% més que fa un any. La present convocatòria també s’havia obert als estudiants de l’educació secundària, cosa que ha fet incrementar el nombre de sol·licituds de famílies rebudes, fins arribar a un total de 95 sol·liciutds més respecte l’any anterior.

La convocatòria es dirigia a famílies amb una situació socioeconòmica desafavorida. L’import de cada prestació s’ha determinat per la suma de les valoracions econòmiques i socials segons els criteris establerts en les bases de la convocatòria.

Segons el resultat de les valoracions, els ajuts representen entre un 15% o un 50% del cost total dels llibres i material. Com a màxim, a través d’aquestes beques, cada família rebrà 250 euros.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*