Inici Societat L’Ajuntament de Calaf assumeix la gestió i subministrament de l’aigua

L’Ajuntament de Calaf assumeix la gestió i subministrament de l’aigua

COMPARTIR

Des del passat 1 de juliol el servei d’aigua a Calaf està gestionat de forma directa per l’Ajuntament de Calaf, fins el moment en mans d’Aigües de Manresa.

El traspàs de la gestió del servei des de l’anterior empresa concessionària cap a l’ajuntament no suposarà cap canvi per a les persones i empreses abonades, que no hauran de fer cap tràmit, segons ha informat l’Ajuntament.

Els usuaris continuaran rebent el servei com fins ara, ja que es mantindran els contractes actuals i els mateixos sistemes de pagament del rebut, els ajuts socials i les mateixes tarifes. Qualsevol gestió relacionada amb la prestació del servei d’aigua, s’haurà de realitzar a l’Oficina del Servei d’Aigües de Calaf, ubicada a l’edifici de l’Ajuntament de Calaf (plaça Gran, núm. 2) els dilluns, dimecres i divendres de 09h a 14h. Es podrà demanar cita prèvia al telèfon 662 926 154 o a través del correu electrònic: calaf.aigues@calaf.cat. També s’habilitarà una “Oficina virtual” per a poder realitzar els tràmits habituals com altes, baixes i canvis de nom. S’hi podrà entrar a través de l’enllaç des de la web municipal que s’habilitarà properament.

Per tal de complementar els serveis oferts per l’Ajuntament i amb l’objectiu d’oferir una ràpida resposta en cas d’avaria, es va adjudicar al passat Ple del 25 d’abril aquest contracte a l’empresa Transparenta. Aquesta empresa disposa dels mitjans materials i tècnics especialitzats per atendre totes les incidències.

En el cas que una persona usuària tingui alguna incidència o avaria, serà aquesta empresa qui assumirà aquesta gestió a partir de l’1 de juliol ja. Per posar-s’hi en contacte, caldrà trucar al telèfon d’avaries, el 669 050 665, que estarà disponible les 24 h.

Fins a l’octubre, la facturació encara dependrà del sistema d’Aigües de Manresa 

Tot i que l’Ajuntament de Calaf ja ha assumit la gestió del servei, com la facturació és trimestral, fins al mes d’octubre, les factures de l’aigua s’hauran de consultar a la mateixa plataforma d’Aigües de Manresa com fins ara.

Així doncs, la factura corresponent al 3r trimestre de l’any (juliol-agost-setembre) encara arribarà per l’anterior circuit. A partir d’aleshores, les factures es podran consultar a través d’una plataforma pròpia a la qual s’hi podrà accedir des d’un enllaç directe que trobareu a la web municipal i a l’aplicació municipal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*