Inici Societat L’Ajuntament de Cabrera d’Anoia denunciarà pintades aparegudes durant la jornada de reflexió

L’Ajuntament de Cabrera d’Anoia denunciarà pintades aparegudes durant la jornada de reflexió

COMPARTIR

Cabrera d’Anoia s’ha despertat aquest dissabte, jornada de reflexió per les eleccions generals d’aquest diumenge, amb una desena de pintades en diferents espais del municipi, inclosa la porta de l’Ajuntament.

“Viva España”, “Zona Nacional”, “Arriba España”, “155” o fins i tot una esvàstica són els lemes que uns desconeguts han pintat en diferents carrers i espais de Cabrera d’Anoia.

A través d’un comunicat, l’ajuntament reivindica que al municipi “convivim diferents sensibilitats polítiques, totes elles respectables, i demà tenim l’oportunitat de plasmar-les a les urnes”.

L’Ajuntament ha avançat que presentarà denuncia per aquests fets davant dels Mossos d’esquadra i assegura que la neteja de les pintades costarà al voltant de 1.000 euros de diners públics.

El consistori afegeix que “és deplorable que se’ns castigi a tots els veïns de Cabrera a pagar un diners que s’haguessin pogut fer servir per accions positives, tan necessàries a Cabrera” i convida els veïns a tenir “tolerància zero amb qui fa malbé el patrimoni de Cabrera d’Anoia”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*