Inici Destacats L’Ajuntament del Bruc saldarà aquest any el deute amb el d’Esparreguera

L’Ajuntament del Bruc saldarà aquest any el deute amb el d’Esparreguera

COMPARTIR

El govern municipal del Bruc (ERC i EBET) va donar compte al darrer ple de la seva decisió de pagar el deute que arrossegava el consistori amb l’Ajuntament d’Esparreguera pel servei que l’Escola Municipal de Música del municipi del Baix Llobregat prestava al Bruc. El deute suma 42.262,19 euros, corresponents a liquidacions definitives del 2011 i la primera meitat de 2012, així com correccions en les liquidacions dels exercicis 2009 i 2010.

El cap de l’oposició, Rafel Galván (PDeCAT) lamenta que el deute es torna a portar al ple -només per donar compte- sense haver aconseguit que es desglossin els conceptes concrets que reclama Esparreguera. Galván explica que el pagament del deute no el va fer l’anterior govern precisament perquè no quedava clar que se li reclamava al Bruc.

L’Ajuntament del Bruc havia proposat fraccionar el pagament del deute en tres pagaments d’uns 14.000 euros aquest 2017 i a finals de 2018 i 2019. L’ajuntament va fer un primer pagament de 14.000 euros el passat 5 de maig i restaven pendents 28.262,19 €. A proposta del consistori d’Esparreguera, el deute quedarà saldat aquest any, amb sis pagaments mensuals fins el desembre de 4.710.39 euros.

Galván qüestiona la rapidesa del tràmit -el primer pagament s’havia de fer aquest dijous, l’endemà del ple- i denuncia que “no hi ha transparència, hi ha coses fosques i hi ha alguna cosa que no es vol explicar en aquest assumpte”.

El portaveu del PDeCAT reclama que es desglossin les quantitats i que el Bruc pagui estrictament el que li pertoca pel servei d’aula de música.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Ah coi es paga un deute que no sabem d’on ve, però es descuida el manteniment del poble amb plagues de puces i paparres als parcs infantils. No crec q existeixi un alcalde que ho pugui fer pitjor!!!

FER UN COMENTARI

*