Inici Atletisme Lahcen Ait Alibou -CAI Petromiralles-, campió de Catalunya dels 5 Km. en...

Lahcen Ait Alibou -CAI Petromiralles-, campió de Catalunya dels 5 Km. en Ruta

L’atleta del CAI Petromiralles Lahcen Ait Alibou, es va proclamar diumenge passat, a Viladecans, campió de Catalunya dels 5 Km. en Ruta, cursa disputada conjuntament amb els 10 Km., corresponents ambdues curses a La Sansi de Viladecans, i que van comptar amb una multitudinària participació de 1.300 atletes classificats globals.

Lahcen Ait Alibou era el guanyador i campió català dels 5 Km., amb un registre de 14m. 17 seg., i Abdelhakim Hamid era 14è amb 14m. 59 seg.

La campiona catalana fem. va ser Douae Ouboukir – C.A. Sant Just -, 46ª general amb 16m. 27 seg.

En la cursa dels 10 Km. es van imposar Marc García, amb 30m. 49 seg.i Elisa Melilli, 21ª gral. amb 38m. 11 seg.