Inici Atletisme Lahcen Ait Alibou (CAI Petromiralles), bronze al Campionat de Catalunya de Cros...

Lahcen Ait Alibou (CAI Petromiralles), bronze al Campionat de Catalunya de Cros Curt

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Lahcen Ait Alibou, va assolir la medalla de Bronze al Campionat de Catalunya Absolut de Cros Curt individual i per Clubs, disputat conjuntament amb el 24è Cros de Canet de Mar, diumenge passat al matí, amb la participació de 5 atletes del CAI. Les proves comptaren amb les normes i restriccions de seguretat corresponents, per la pandèmia de la Covid-19.

Lahcen Ait Alibou era 3er absolut individual al Campionat català de Cros Curt, amb 11’42” per cobrir els 4.000 m. de cursa, entrant 20è Roger Suria amb 12’40”, i 50è Gerard Suriol amb 13’41”, el que donava el 6è lloc per equips al CAI, amb 73 punts. El campió català individual va ser Genís Grau – JAB-Berga – amb 11’33”, i per equips es va imposar el F.C. Barcelona.

Va sobresortir també Naima Ait Alibou, 5ª absoluta al Campionat de Catalunya fem. de Cros Curt, amb 14’13” per cobrir els 4.000 m. de la prova fem. dominada per Douae Ouboukir – C.A. Sant Just – amb 13’42”.

Pel que fa a les curses del Cros de Canet, cal ressaltar la victòria de Carla Bisbal en la prova de les categ. Sub-16 – Sub-18 fem., amb 10’59”, per cobrir els 3.000 m. de cursa.