Inici Destacats L’Agrupació Cultural i Recreativa demana més implicació de la ciutadania en l’organització...

L’Agrupació Cultural i Recreativa demana més implicació de la ciutadania en l’organització dels actes de Reis de Vilanova del Camí

COMPARTIR

La situació sanitària derivada de la Covid va fer impossible la celebració de la tradicional Cavalcada de Reis arreu, així com els dies anteriors en el cas de Vilanova del Camí tampoc es va poder fer el lliurament de la carta als Reis o l’arribada del Patge Makalí a Can Papasseit. L’Agrupació Cultural i Recreativa, però, va fer tot el possible per portar la màgia dels Reis als infants de Vilanova del Camí.

En un post publicat al Facebook dels Reis de Vilanova, l’Agrupació assegura que potser “no és la festa que haguessin volgut” però tots el que es va fer “va ser amb bona intenció i s’han fet molts esforços perquè fos possible”.

“Demanem disculpes a les persones que no va poder gaudir del dia de Reis com havien esperat. En les més de tres hores i mitja que els Reis van estar per Vilanova, vam intentar que arribessin al màxim de carrers possibles i no va ser possible fer el 100% ja sigui per temps, limitació de mobilitat- l’Estrella amb els cotxes aparcats amb normalitat segons quins carrers va trobar dificultat- o per distracció nostre de pensar que ja s’havia passat. Per tant, tot i que vam estar gairebé a tots els carrers, demanem disculpes on no vam arribar”.

Des de l’Agrupació asseguren que totes les crítiques constructives i amb respecte són ben rebudes i les agraïm. I animen la ciutadania, de cara al pròxim any, que s’impliquin més en l’organització de la festa i els ajudi activament.

“Això implica que en dates properes al Nadal o Reis, quan més ens agrada estar amb els nostres fills, nebots, pares,etc, no poguem estar amb ells fins ben entrada la nit. Calen sacrificis i esforços, que de ben segur valen la pena per veure la cara de felicitat dels més petits, i no tan petits”.

L’Agrupació ha donat les gràcies a totes les persones implicades en l’organització dels actes de Reis: col·laboradors i institucions, “que en molts casos han dedicat el seu temps lliure per ajudar-nos a fer possible aquesta festa”.

Des de l’Agrupació Cultural i Recreativa també agraeixen totes les felicitacions que han rebut tant a les xarxes socials com de manera personal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*