Inici Poliesportiu L’Agility Rivalcan s’emporta la victòria a la Festa de la Transhumància a...

L’Agility Rivalcan s’emporta la victòria a la Festa de la Transhumància a Llívia

[Img #31725]El passat diumenge, emmarcat en la Festa de la Transhumància a Llívia, el Club del Gos d’Atura Català va organitzar la tercera prova de la competició d’agility d’aquest any 2016.

En ella va participar la Eufèmia Zapater amb el seu gos Llamp, membre del club montbuienc d’agility Rivalcan proclamant-se campiona. Eufèmia va la primera en les classificacions de la competició, a falta de dues proves més que es faran una el mes d’octubre i la final i última prova al novembre dins la monogràfica del Gos d’Atura Català.

El mateix dia altres membres del Club Agility Rivalcan van competir a Guardiola de Berga a la prova puntuable per al campionat d’Espanya de la RSCE organitzada pel Club d’Agility Ciutat Comtal. En aquesta, Rivalcan també va obtenir bons resultats, quedant primer de la categoria mini de grau 1 Jordi Gonzalez amb la seva gossa Mona-Lisa, un segon lloc va ser per Sensi Moreno de grau dos i categoria mini, i aconseguint puntuar per al campionat d’Espanya, tot i no pujar al podi Luis Luque amb la Venus de grau 2 estàndard i la Màrian Guerrero amb el Petit de grau 1 mini.