Inici Bàsquet Lafac CB Calaf es proclama campió de la Final A4 de l’Infantil...

Lafac CB Calaf es proclama campió de la Final A4 de l’Infantil Femení

COMPARTIR

El passat dissabte 18 de maig es va jugar la Final A4 de l’Infantil Femení. En la primera semifinal, el Lafac CB Calaf es va enfrontar al CB Tremp en un partit disputat fins l’últim quart, on l’equip local va aconseguir una victòria decisiva per 61 a 45, assegurant el seu lloc a la final. La segona semifinal es va disputar entre el CB Cervera i el BC Morabanc Andorra, proclamant-se guanyador el CB Cervera.

La final que es va disputar entre el Lafac CB Calaf i el CB Cervera va acabar amb la clara victòria del Lafac CB Calaf per 46 a 42. Proclamant-se així campiones de la seva categoria.

En una actuació destacada, Ruth Giralt va ser reconeguda com a MVP del partit. Durant la cerimònia de premis, el Club Bàsquet Calaf va entregar tres obsequis a l’Ajuntament de Calaf, a la Federació Catalana de Bàsquet i a Lafac, el principal patrocinador de l’equip, en reconeixement al seu suport i col·laboració.

La plantilla guanyadora està integrada per Janna Segarra, Ruth Giralt, Abigail Samuel, Maroua Ounir, Arlet Estany, Isona Soto, Sabrina El Ouahabi, Ingrid Suñé, Núria Vilaseca, Núria Marsinyach i Gina Parés. L’equip està entrenat pel Miquel Puigpinós.

Aquest èxit destaca el treball dur i la dedicació de les joves jugadores del Lafac CB Calaf, consolidant la seva posició com un equip de referència en el bàsquet infantil femení.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*