Inici Societat L’aeròdrom d’Igualada-Òdena acollirà la segona jornada d’aviació adaptada

L’aeròdrom d’Igualada-Òdena acollirà la segona jornada d’aviació adaptada

COMPARTIR

L’aeròdrom d’Igualada-Òdena es prepara per acollir el proper dissabte 5 d’octubre a més d’un centenar de persones amb algun tipus de discapacitat, als seus acompanyants i al públic en general per a celebrar la segona Jornada d’Aviació Adaptada, un dia on les persones amb alguna discapacitat podran volar en avionetes, ultralleugers, trikes i vols a vela i sentir la sensació de moure’s sense barreres arquitectòniques provocant noves sensacions i empoderant-les per viure amb més plenitud enriquint les seves vides quotidianes. La jornada començarà a les 10 del matí i acabarà a les 6 de la tarda.

La Jornada d’Aviació Adaptada és la festa de la discapacitat i l’aviació, un dia on els dos mons s’uneixen per a que les persones amb algun tipus de discapacitat puguin gaudir del plaer de volar i perquè el públic en general prengui consciència de la importància de la integració d’aquest esport en persones amb discapacitat i dels efectes de benestar que els pot produir.

L’èxit de la jornada ja està assegurat i és que l’organització va obrir les inscripcions via web i al tercer dia ja s’havien omplert les 100 places, quedant molta gent en llista d’espera. Després de l’èxit de l’any passat i de la resposta d’aquest any, l’entitat es planteja fer créixer l’esdeveniment per a properes edicions.

En aquest sentit, aquesta bona acollida de l’any passat, tant per part de les administracions i empreses, com per part dels usuaris i públic en general, ha estat en col·laboració del aeroclub de Vol a Vela d’Igualada-Òdena un dels motius principals pels quals l’organització va decidir repetir la celebració a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena i que la segona edició també fos aquí.

Una jornada per a tothom

La Jornada d’Aviació Adaptada està pensada per a totes les persones amb qualsevol discapacitat (física, orgànica, intel·lectual, psíquica, viscera i/o múltiple) ells seran els protagonistes del dia però també ho seran les seves famílies, acompanyants i públic en general sensibilitzat amb el tema. Així, l’organització ha pensat un dia amb activitats per a tothom perquè tothom pugui gaudir d’un dia a l’aeròdrom ja sigui des del cel o des del terra.

Tothom està convidat a participar a passar el dia entre avions i avionetes però també a gaudir de música, gastronomia, activitats familiars relacionades amb el món de l’aeronàutica i la discapacitat i fins i tot un monòleg.

Així, hi haurà servei de bar durant tot el dia amb productes només de la comarca i la possibilitat de dinar un menú amb paella que es cuinarà al mateix aeròdrom. El recinte comptarà amb una zona de chill-out amb l’actuació d’un dj, un escenari amb un dinamitzador tot el dia i a les quatre de la tarda, el monologuista amb discapacitat oferirà el seu monòleg “Posa un discapacitat a la teva vida”. També hi haurà tallers infantils i una zona d’estands de serveis i productes per a persones amb discapacitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*