Inici Destacats L’AE Torxa obre el curs amb la tradicional excursió a Collbàs

L’AE Torxa obre el curs amb la tradicional excursió a Collbàs

COMPARTIR

El passat dissabte 20 d’octubre, l’Agrupament Escolta Torxa va realitzar la tradicional excursió a la serra de Collbas. És la primera excursió del curs i hi van totes les branques de l’agrupament caminant conjuntament. Es fa a Collbàs ja que és un lloc accessible per als nens de totes les edats i branques. L’objectiu d’aquesta excursió és que els nens es coneguin bé, per això fem jocs de coneixença i diverses activitats durant tot el recorregut.

Vam marxar tots junts del cau a les 9 del matí, i un cop passat el centre de la ciutat, vam dirigir-nos als diopòsits de Vilanova del camí, on començava la primera aventura a la natura d’alguns escoltes nous. Seguidament vam dinar a l’ermita i vam realizar dinàmiques de coneixença i consells, finalment vam tornar a Igualada per Montbui poble.

Castors i Llúdrigues, Llops i Daines, Ràngers i Guies, Piovel·les i el clan de Ròvers juntament amb les monitores vam gaudir d’un magnífic dia envoltats dels paratges naturals de la comarca aprofitant l’estabilitat del clima que, per sort, es va mantenir.

Des del Cau d’igualada animen a participar activament a les activitats que realitzaran durant aquest nou curs. Aquest any l’Agrupament ha rebut moltes inscripcions i han hagut d’augmentar les ràtios, així doncs, cada cop hi ha més infants que volen descobrir el cau.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*