Inici Destacats L’administrador d’Igualada News defensa que és ‘un projecte personal, desvinculat de la...

L’administrador d’Igualada News defensa que és ‘un projecte personal, desvinculat de la direcció de cap partit polític’

COMPARTIR

L’administrador dels perfils d’Igualada News ha respost les acusacions del PSC, que assenyalava un vincle entre els perfils i un simpatitzant d’ERC a Igualada, Joan Mangues.

El partit a Igualada s’ha desvinculat del que considera un projecte personal de Mangues i el responsable dels perfils ha emès un comunicat on lamenta “l’atac polític, orquestrat pel Partit Socialista i el seu cap local a Igualada” i reconeix que “Soc el Joan, i què passa?”.

Al comunicat, Igualada News es defineix com “una pàgina d’informació, no és cap mitjà de comunicació” i recorda que es va obrir en pandèmia per infomar especialment la gent jove. Reivindica ser “un projecte personal impulsat sense recursos ni diners i desvinculat de cap direcció de partit polític”. Assegura haver fet difusió d’informacions facilitades per tot tipus d’agents “sense demanar res a canvi, fos quin fos el seu color polític”.

Sobre l’anonimat del perfil, Joan Mangues argumenta que “mai he volgut haver de donar explicacions a ningú, rebre missatges de pressió o atendre demandes en l’àmbit privat”. L’administrador d’Igualada News, que assegura que “continuaré donant veu a la gent d’Igualada, la Conca i la comarca”, lamenta que l’assenyalament del PSC “pretén enfonsar dos anys i mig de dedicació a la comarca”. El comunicat sentencia que haver parlat de la crisi al Consell Comarcal “ha sigut massa i el PSC ha cregut que calia matar al missatger”.

FER UN COMENTARI

*