Inici Societat L’ABaC, amb l’igualadí David Andrés a la cuina, aconsegueix la seva tercera...

L’ABaC, amb l’igualadí David Andrés a la cuina, aconsegueix la seva tercera estrella Michelin

COMPARTIR

L’ABaC del xef Jordi Cruz ha fet bons els pronòstics i ha entrat en el selecte grup de triestrellats per la guia Michelin. El xef igualadí David Andrés és el cap de cuina del restaurant barceloní, a més de ser el propietari i xef del Somiatruites d’Igualada. En una gala celebrada aquest dimecres a Santa Cruz de Tenerife, Catalunya ha sumat també dos nous restaurants distingits amb dues estrelles, el Dos Cielos -dels germans Sergio i Javier Torres- i el Disfrutar, dels excaps de cuina del Bulli Eduard Xatruch, Oriol Castro i Mateu Casañas. La nova proposta del xef Albert Adrià, l’Enigma del grup El Barri, s’ha estrenat amb la primera estrella de la prestigiosa guia vermella, així com el restaurant del Castell de Peralada i el Caelis del popular Romain Fornell, ara des de la nova ubicació a l’OHLA Hotel després de deixar el Palace. Catalunya només en perd una, la del Céleri de Xavier Pellicer per tancament.

El Somiatruites conserva el distintiu Bib Gourmand

El restaurant Somiatruites torna a aparèixer a la Guia Michelin i ho fa amb el distintiu Bib Gourmand, que reconeix els restaurants que ofereixen una bona relació qualitat – preu, un distintiu que ja va aconseguir l’any 2017. Amb aquest reconeixement el restaurant dels germans Xavier i David Andrés manté Igualada a la Guia Michelin, convertint el Somiatruites en l’únic establiment de la comarca de l’Anoia que hi consta.

Aquest distintiu, representa “un símbol de qualitat i aposta segura pel comensal”, segons apunta la pròpia guia, que destaca “la creixent preocupació dels restauradors per oferir una cuina de qualitat i accessible a tots els pressupostos”. El distintiu Bib Gourmand de Michelin, posa el punt de mira en aquells restaurants que ofereixen una cuina d’alta qualitat per menys de 35 euros en els establiments d’Espanya i menys de 30 euros a Portugal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*